GET READY FOR JAPAN (Usual schedule)

DAY	АМ		Lunch break	PM		EVENING
Mon	10:00-12:00 ICM Pre-Meeting*	12:00-13:15 Orientation	13:15- 14:15	14:15 -15:00 Presentation on Centre's activities	15:15-16:45 Lecture 1	17:15-19:15 Networking event
Tue	9:30-11:30 Lecture 2		11:30- 12:30	12:30-14:30 Lecture 3	15:30- visit	Free time for own Business Study
Wed	9:00-13:00 Lecture 4		13:00- 14:00	14:00- B2B Meeting		Free time for own Business Study
Thu	9:00-11:00 Lecture 5	11:30-13:30 Lecture 6	13:30- 14:30	14:30- B2B Meeting		Free time for own Business Study
Fri	10:00-12:00 Lectre 7		12:00- 13:00	13:00-15:00 Lecture 8	15:15-15:45 Weekly review	16:15-18:15 Lecture 9
Sat						
Sun						
Mon	Joint Seminar	18:00 Networking with Japanese managers				
Tue	Joint Seminar	Free time for own Business Study				
Wed	Regional Trip to Miyagi	Networking with local Japanese companies				
Thu	Regional Trip to Miyagi	Free time for own Business Study				
Fri	B2B Meeting / Free time					
Sat						
Sun						

Get Ready For Japan 20-31 May 2019



3. Tentative Programme Schedule

DATE	DAY	АМ		Lunch break	PM		EVENING
20-May	Mon	10:00-12:00 ICM Pre-Meeting*	12:00-13:15 Orientation	13:15-14:15	14:15 -15:00 Presentation on Centre's activities	15:15-16:45 Lecture 1:Japanese Business Etiquette (1.5 hour)	17:15-19:15 Networking event
21-May	Tue	9:30-11:30 Lecture 2: Japanese History (2 hours)		11:30-12:30	12:30-14:30 Lecture 3: Religion and Japanse culture (2 hours)	15:30- visit MARUBENI	Free time for own Business Study
22-May	Wed	9:00- Lecture 4: Intercultural Commu	13:00 unications, workshop (4 hours)	13:00-14:00	14:00- B2B Meeting		Free time for own Business Study
23-May	Thu	9:00-11:00 Lecture 5: Japan's Economy (2 hours)	11:30-13:30 Lecture 6: Japanese Politics (2 hours	13:30-14:30	14:30- B2B Meeting		Free time for own Business Study
24-May	Fri	10:00-12:00 Lectre 7: Market Entry to Japan Via Ecommerce (2 hours)			13:00-15:00 Lecture 8: Business Practices in Japan (2 hours)	15:15-15:45 Weekly review	16:15-18:15 Lecture 9: SHODO (Calligraphy)
25-May	Sat						
26-May	Sun						
27-May	Mon		18:00 Networking with Japanese managers				
28-May	Tue		Free time for own Business Study				
29-May	Wed		Networking with local Japanese companies				
30-May	Thu		Free time for own Business Study				
31-May	Fri	B2B Meeting / Free time for report writing			13:30 Reporting Ses		
1-Jun	Sat						
2-Jun	Sun						

https://www.eu-japan.eu/events/get-ready-for-japan-training-programme



Programme Outline